ONLINE наручивање уџбеника

   
  Издавачка кућа Фреска
Позовите нас
контакт
телефон
+381 11 4056 164
или пошаљите захтев на office@freska.rs 
   

 

Купите уџбенике и

дигитална издања онлајн!

   

 

1. ОНЛАЈН КУПОВИНА УЏБЕНИКА ЈЕ СИГУРНА И ЛАКА

Куповином на нашем сајту штедите своје време, избегавате гужве у књижарама и чекање у редовима. Веома лако, у свега неколико кликова, у нашој савременој електронској књижари можете да пронађете књиге различитих издавача и брзо обавите своју куповину.

 

2. БЕСПЛАТНА ДОСТАВА У РОКУ ОД НЕКОЛИКО ДАНА

Сва издања која поручите у промо периоду до 1. септембра добићете на кућну адресу за само 3–4 радна дана, а нећете платити никакве трошкове доставе.

 

3. ДИГИТАЛНИ УЏБЕНИЦИ НА ПОКЛОН УЗ ШТАМПАНЕ УЏБЕНИКЕ ЗА ОСНОВНУ ШКОЛУ

На сајту еКњижара купујете само актуелна издања и можете бити сигурни да ћете купити право издање које одговара школском програму. Специјална погодност је што уз купљене нове штампане уџбенике добијате кодове за дигиталне уџбенике на поклон.

 

4. ПЛАЋАЊЕ ГОТОВИНОМ ПРИ ИСПОРУЦИ ИЛИ КАРТИЦОМ НА РАТЕ

Поручене уџбенике можете платити готовином приликом испоруке или платним картицама на сајту. Додатна погодност очекује све кориснике Banca Intesa платних картица – плаћање до 6 месечних рата без камате.

ПОРУЧИТЕ ОНЛАЈН

Уџбеници за основну и средњу школу различитих издавача (Klett, Нови Логос, Бигз, Едука, Фреска…), лектире, збирке задатака, издања за предшколце, али и друга, неуџбеничка издања могу се сада пронаћи на једном месту. Посетите еКњижару и уверите се и сами!

 

Издавачка кућа Фреска

Маршала Бирјузова 3-5, Београд, Србија

Телефон:+381 11 405 6164,  Факс:+381 11 405 6164

Copyright © 2018 Издавачка кућа Фреска Designed by Ivana Dj