User image
Наручите на еКњижари

Вести

17.08.2022.

Продајна места – књижаре у којима можете купити уџбенике

Продајна места – књижаре у којима можете купити уџбенике

Где можете купити уџбенике?

Уколико желите да купите књиге за школу на продајним местима, наше колеге ће вас љубазно дочекати на неколико локација у Београду. Пружиће вам све потребне информације и помоћ при куповини уџбеника за основну и средњу школу.

 

Продајна места

  • Наша књижара у Дечјем културном центру на адреси Таковска 8
    Радно време књижаре током септембра је радним данима од 8 до 20 часова, а суботом и недељом од 9 до 15 часова (од октобра неће радити недељом). Овде можете купити уџбенике свих издавача. Доступно је више начина плаћања: чековима, готовином, картицом и плаћање картицом до 6 рата без камате. Контакт телефон: 064/120-1000.
  • Продајно место у тржном центру Делта Сити (приземље)
    Радно време је свакога дана од 10 до 22 часa и радиће у периоду 15. 8 – 30. 9. На овом продајном месту очекују вас Klett уџбеници, Нови Логос уџбеници и књиге за школу издавачке куће Фреска. Доступно је више начина плаћања: чековима, готовином, картицом и плаћање картицом до 6 рата без камате. Контакт телефон: 064/120-3000.
  • Продајно место у тржном центру Галерија (први спрат, на тргу код машне)
    Радно време је свакога дана од 10 до 22 часa до 8. септембра. На овом продајном месту очекују вас Klett уџбеници, Нови Логос уџбеници и књиге за школу издавачке куће Фреска.

Ако нисте из Београда, погледајте списак продајних места на којима можете купити уџбенике издавачких кућа Klett, Нови Логос и Фреска у градовима широм Србије овде.